Newborn fotografie

Een newborn fotoshoot, zo mooi, zo bijzonder en zo waardevol om vast te leggen.

Een newborn fotoshoot is het beste te plannen in de periode vanaf dag 5 t/m 3 weken na de geboorte van jullie kindje. Dit is omdat ze dan nog net zo flexibel zijn als in de baarmoeder en nog lekker in diepe slaap liggen. Hierdoor zijn ze makkelijk in positie te leggen.

Voor het fotograferen kom ik graag naar jullie thuis, in eigen vertrouwde omgeving en zonder stress. In mijn studio mag uiteraard ook.

De shoot dag: ik neem alle spullen mee! (kleden, manden, mutsjes, haarbandjes, achtergronden, lampen, etc.) Jullie hebben vooraf natuurlijk wel al aangegeven wat jullie mooi vinden. Dan zorg ik dat het lekker warm word zodat de newborn fijn door kan slapen. Wat helpt is vooraf een warm badje en een vol buikje. De shoot zal maximaal 4 uur kunnen duren.

Ben je zwanger en weet je nu al dat je graag newbornfoto’s wilt van jullie aanstaande wondertje? Dan is het aan te raden om vooraf alvast een afspraak te maken zodat er zeker een plekje vrij is in de juiste periode voor jullie.

Liever geen gepositioneerde foto’s? Dan is een lifestyle fotoshoot zeker een aanrader. Een fijne huiselijke sfeer bij jullie thuis. Foto’s in de babykamer, slaapkamer, close-ups en familiefoto’s. Dit hoeft niet binnen 3 weken na de geboorte, dus als jullie de eerste weken lekker rustig aan willen doen dan is dit zeker een oplossing!

Wil je graag meer informatie of een afspraak maken. Neem dan contact op.


Privacy Preference Center